Advertentie

Hebban Newsroom

20
juni 2020
om 10:00

Boekbericht: 'Beest' van Ane Riel

4 reacties

'Een van de meest bevreemdende romans van het jaar. Hars grijpt je zo bij de lurven dat je het nooit meer vergeet.' - 5 sterren recensie van Hars in De Standaard

Over het boek
Niemand weet hoe de kleine Leon aan zijn spieren komt. Hij houdt van knuffelen, maar kent zijn eigen krachten niet. Terwijl Danica worstelt om haar zoon in bedwang te houden, worstelt haar buurjongen Mirko met zijn verboden gevoelens voor Danica. Een liefde die gedoemd is te mislukken – niet alleen omdat Mirko nog een tiener is en Danica een vrouw én moeder, maar ook omdat ze is getrouwd met Karl, een reus van een vent.

Liefde en lust drijven Mirko van zijn deugdzame huis naar Danica’s verborgen geheimen. Totdat een fatale nacht zijn leven voor altijd met dat van Leon zal verbinden.

Beest is een groots verhaal over liefde en het lot, kracht en zwakte, schuld en onschuld, en over een buitengewone vriendschap.

Over de auteur
Ane Riel (1971) brak met haar debuut Hars meteen wereldwijd door en won de vier meest prestigieuze literaire prijzen uit Scandinavië. Het boek verscheen in 26 landen.

Beest van Ane Riel is vertaald door Kor de Vries en verschijnt op 24 juni a.s. bij uitgeverij Prometheus. Hars werd door meerdere Hebban-recensenten met vijf sterren beoordeeld, lees hier de recensies van Marvin (Hebbanrecensie), Greet en Joop

Komt Beest op jouw Wil ik lezen-boekenplank? Reageer onder dit artikel.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

1940 volgers
3 boeken
3 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Boekbericht: 'Beest' van Ane Riel

Gerelateerd

Over

Ane Riel

Ane Riel

Ane Riel (1971) brak met haar debuut Hars meteen wereldwijd door en won de vier...