Advertentie

Hebban Newsroom

17
april 2021
om 08:00

Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: Wat te lezen na... American Gods

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Wat te lezen na ... American Gods

Voor al die kijkers van de Amazon Prime Video-serie American Gods waarvan net bekend is geworden dat er geen plannen zijn voor een vierde seizoen, hebben we een handvol leestips. We willen niet dat je in een diep, zwart gat valt en gaan proberen je te voorzien van een nieuwe goddelijke bron van verhalen.

Recensie: Een prachtige introductie op het werk van Murakami

Haruki Murakami's werk wordt in meer dan veertig landen uitgegeven en de Japanse auteur is er meermaals voor bekroond. Naast romans schrijft hij ook korte verhalen; 'Eerste persoon enkelvoud' verscheen vorige maand en bevat er acht. Hebban-recensent Anne las de bundel en beoordeelde het met vier sterren: 'Het werk van Murakami is zoals altijd subtiel en tegelijk erg intrigerend.'

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

Lees een blauw boek voor de Hebban Reading Challenge

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2112 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: Wat te lezen na... American Gods

Gerelateerd

Gesponsorde boeken