Advertentie

Hebban Newsroom

18
december 2019
om 13:51

'Mindf*ck next level' op nummer een in Bestseller 60

Mindf*ck next level van Victor Mids staat opnieuw op de eerste plek in de Bestseller 60. Basta van Edwin Schoon, vorige week op nummer een, is gezakt naar de derde plek. Verder is hetzelfde rijtje als vorige week (De meeste mensen deugen, Grote verwachtingen en Rinkeldekink) in zijn geheel een plek gedaald, dit zijn nu dus de nummers vier, vijf en zes.  

Dat komt omdat, terug van weggeweest, de bundel De cursus ‘Omgaan met teleurstellingen’ gaat wederom niet door van Herman Finkers op de tweede plek staat deze week. Nadat Finkers vorige week bij De Wereld Draait Door te gast was, is de verkoop flink gestegen. Het boek van Finkers is inmiddels al zeven jaar oud.    

Maar twee nieuwe titels deze week in de lijst, beide sportboeken. Hoogste nieuwe binnenkomer is F1 2019. Spektakel en intriges van Olav Mol, Erik Houben en Jack Plooij, over (de titel zegt het al) het Formule 1-seizoen van afgelopen jaar. Het boek kwam binnen op plek 35. De tweede nieuwe titel is Frenkie, de biografie over ex-Ajax middenvelder Frenkie de Jong, door Luca Caioli en Cyril Collot. Deze week op de 49e plek.    

Top 5 bestverkochte boeken in week 51

1. Mindf*ck next level – Victor Mids & Oscar Verpoort
2. De cursus ‘Omgaan met teleurstellingen’ gaat wederom niet door – Herman Finkers
3. Basta – Edwin Schoon
4. De meeste mensen deugen – Rutger Bregman
5. Grote verwachtingen – Geert Mak  

Naar het volledige artikel

Bron: Bestseller 60


Reacties op: 'Mindf*ck next level' op nummer een in Bestseller 60

Gerelateerd