Hebban Newsroom

13
oktober 2021
om 08:00

Vandaag en morgen op Hebban: lees een sneak preview van 'Van vrouwen en zout'

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Vijf generaties Latijns-Amerikaanse vrouwen in Van vrouwen en zout
De debuutroman van Gabriela Garcia werd lovend ontvangen, de vertaalrechten werden binnen een week aan meer dan tien landen verkocht. Voor het Nederlands taalgebied werd 'Van vrouwen en zout' vertaald door Mary Bresser. Lees een sneak preview van de roman en maak kans op het boek in de Hebban winactie.

De Tekentafel: illustrator Pyhai
In de rubriek ‘De Tekentafel’ is er op het Hebban Kinderboekenkanaal aandacht voor bekende en minder bekende illustratoren uit het boekenvak. In deze aflevering Pyhai, illustrator van het Kinderboekenweekgeschenk 'Tiril en de toverdrank'.

De kinderboeken van het najaar 2021
Tijdens de Kinderboekenweek staat alles in het teken van kinderboeken, van prentenboeken en voorlezen tot zelf lezen. Gelukkig houdt het na deze bomvolle twaalf dagen niet op met het leesplezier; ook in het najaar kun je je boekenkasten vullen met de leukste, mooiste, spannendste en meest ontroerende kinderboeken. Hebban licht een aantal niet te missen titels uit.

Win de debuutroman Van vrouwen en zout van Gabriela Garcia
Ligt jouw interesse bij immigrantenverhalen, geschiedenis en sterke vrouwen, en wil je graag een nieuwe auteur ontdekken? Hebban mag in samenwerking met uitgeverij A.W. Bruna vijf exemplaren weggeven van Van vrouwen en zout door Gabriela Garcia, vertaald door Mary Bresser.

Vandaag op de agenda

Meet & Greet met archeoloog en schrijver Linda Dielemans (Schiedam)

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

Kobo Schrijfwedstrijd 2021 - 'Een (on)gewone relatie'
Bette Westera over beroepen: 'Zonder deze mensen was mijn boek er niet geweest'

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2180 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Vandaag en morgen op Hebban: lees een sneak preview van 'Van vrouwen en zout'

Gerelateerd


Gesponsorde boeken