Het perfect vakantie boek!

a.bookworms.library a.bookworms.library
11 mrt 2025

Hi fellow booklovers

-Recensie: Onder de citroenbomen, Emma Burstall-

Waar gaat het over:
Gebroken door het verlies van een vriendin en het einde van haar huwelijk boekt Stella een reis naar Griekenland. Zij hoopt dat deze vakantie op het idyllische eiland Kreta haar de kans biedt om het verdriet achter zich te laten. Wanneer ze voor het eerst voet zet in de adembenemende Villa Ariadne, met uitzicht op de azuurblauwe zee en de betoverende geur van citroenen, lijken Stella's zorgen te verdwijnen.
Totdat de komst van een oude bekende en een ongewenste onthulling de rust in de villa bedreigen en Stella een moeilijke keuze moet maken.
Met de hulp van de prachtige natuur en de vriendelijkheid van de lokale bevolking ontdekt Stella echter dat Villa Ariadne nog steeds een toevlucht kan zijn... en zoveel meer. Kan ze zichzelf openstellen voor de mogelijkheid van liefde en de kracht vinden om opnieuw te beginnen?

Wat was dit een heerlijk boek om te lezen! Ik was echt toe aan een goed feelgood boek.
Dit is het eerste boek dat ik van Emma burstall lees en ben aangenaam verast door dit verhaal. Het is zo heerlijk geschreven, in veel details en gevoelens. Ik ben zelf nog nooit op Kreta geweest, maar het voelde net of ik daar was.

De personages zijn met zoveel gevoel geschreven dat ze bijna echt waren. Ook gepaard met de thema’s van verlies, zelfontdekking en relaties.

Er zit mysterie, het rustige van een dorpje, vertrouwen en ontspanning in dit verhaal. Ik heb enorm van dit boek genoten en dit is zeker niet de laatste keer dat ik een boek van Burstell zal lezen;)

Het perfecte boek om te downloaden voor je vakantie!!

Ik geef dit boek 4/5 sterren

Meer recensies van a.bookworms.library