Spannend

agneshoving 21 januari 2020
Dit boek doet mij erg denken aan "Het meisje in de trein". Er wordt als lezer met je gedachten gespeeld en je veranderd steeds van gedachte wie nou de dader kan zijn binnen het gezelschap of dat het hoofdpersonage het haar allemaal ingebeeld heeft.

Dit is het tweede boek van Ruth Ware dat ik lees en ook haar tweede gepubliceerde boek. In vergelijking met "Een donker donker bos" kan je qua schrijfstijl en de opbouw van de suspense duidelijk merken dat ze vooruitgang heeft geboekt.

Tussen de hoofdstukken, die vanuit het perspectief van Lo zijn geschreven, lees je nieuwsartikelen en emails over hoe de buitenwereld de gebeurtenissen op de boot ervaart. Dit zorgde op een creatieve manier voor extra suspense in het verhaal.

De volgende boeken van Ruth Ware ga ik ook zeker lezen!

Meer recensies van agneshoving