Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Vertel mij wat

Ook al is er meteen genoeg te doen in dit verhaal toch groeit dit verhaal traag. Maar traag is goed in dit geval. Traag kropen de personages onder mijn huid. Traag verwarmende ze mijn hart. Traag voelde ik de pijn opkomen die zij ook voelden. Tot het punt dat ik helemaal opgeslorpt was door dit verhaal en de personages.

De schrijfstijl van Anne West is heel vlot, makkelijk te lezen, helemaal in evenwicht en vraagt naar meer. Het verhaal is zo leuk, relevant in deze tijden én realistisch dat ik nog veel meer wil lezen over deze personages, de setting en het boek met een glimlach kon sluiten.

De boodschap die het boek met zich meedraagt is heel relevant. De krassen en littekens die iemand draagt door het verleden zijn soms dieper dan je kan vermoeden en littekens draag je nu eenmaal altijd met je mee. Zelfvertrouwen, zelfrespect, het is allemaal zo belangrijk om gelukkig te kunnen zijn.

Een sterk en leuk verhaal met heel fijne personages dat een lach en een traan tevoorschijn tovert. Zo een boek willen we toch allemaal lezen. De auteur slaagde alvast met grote onderscheiding.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Alexs Books and Socks