Een geweld(ig) vervolg
Ivy lijkt haar leven weer op de rit te hebben, totdat ze bekende uit haar verleden tegenkomt. Dit leidt er toe dat ze een deal moet gaan om te overleven en verstrikt raakt in een machtsspel. Lijkt het haar om zich staande te houden in deze duistere wereld en om toch nog zichzelf te blijven.
De zwangerschap van Jade loopt niet soepel haar lichaam geeft signalen af dat er iets niet oké gaat, maar echt geluisterd wordt er niet naar haar.
Oh wat heb ik uitgekeken naar het tweede deel. Na de cliffhanger van het vorige deel was ik heel benieuwd hoe Cindy dit verhaal verder zou laten gaan. En wauw wat een rollercoaster. Vanaf het begin wordt je direct weer door het verhaal gegrepen. Het heeft liefde, spice en spanning, ook een fijne dosis humor. Ook komen er behoorlijk heftige onderwerpen in voor. Ik zat soms op het puntje van mijn stoel, heb regelmatig tegen Ivy, Lucas en andere personages geroepen: Nee, niet doen! De schrijfstijl van Cindy is fijn. De omgeving en personages zijn goed uitgewerkt en je voelt de vibe van de omgeving. Voor mij hadden er een aantal zaken wat meer uitgewerkt mogen worden, waardoor het op dat gebied wat diepgang voor mij miste, maar het is zeker een dikke aanrader. Het verhaal is geschreven vanuit meerdere POV.
Cindy bedankt dat ik mee mocht doen aan deze blogtour. Kijk ook bij de andere bloggers voor hun ervaring.
Let op: Alles voor ons is een indringende psychologische roman over macht, controle en de kwetsbare grens tussen liefde en destructie.