Mooi liefdevol verhaal

Amandav.d.Velden Amandav.d.Velden
11 mrt 2023

Viola leert de knappe Jochem op een bijzondere manier kennen, maar voelen zich wel heel erg tot elkaar aangetrokken. Als Jochem op een heftige manier wordt herinnerd aan een vorige liefde van hem. Door het heftige moment bij Jochem, komt ook Viola achter een goed bewaard geheim in haar familie en daardoor staan beide levens op hun kop. Kan de relatie van Viola en Jochem dit aan?
Ook al beseft ze dat familie niet altijd uit bloedverwanten hoeft te bestaan; toch gaat ze op zoek naar haar wortels. Ze gaat op reis naar Oostenrijk en Ierland. Vindt ze iets van haar eigen roots? En groeit ze hierdoor niet dichter naar ouders, haar lieve zus en Jochem.
Wat een mooi en liefdevol verhaal is dit. Het debuut van Marieke en hij stond echt al heel lang op mijn TBR lijst. De liefde spat van de pagina’s. Het verhaal wordt vanuit de derde persoon geschreven. Ik moet daar altijd even aan wennen. Je krijgt een goed inzicht in de leven van Viola en Jochem, die beide een prettig leven hebben maar beide enorm op hun kop komen te staan. Het is mooi om te lezen hoe ze hier allebei mee omgaan. De gevoelens van beide zijn goed uitgewerkt. Ook zijn de plekken in Salzburg en Ierland goed omschreven, je loopt op die momenten echt daar. Ik heb enorm genoten van dit mooie verhaal.

Meer recensies van Amandav.d.Velden