wauw
Ik geef thrillers niet snel vijf sterren, omdat er meestal altijd iets is waardoor ze dat net niet verdienen. Maar dit boek verdiende het helemaal. De keuze om een thriller van eigen bodem te lezen maakte me nieuwsgierig, maar daar heb ik absoluut geen spijt van.
Het verhaal is vanaf het begin mysterieus en spannend; je wordt er meteen in meegesleurd. Het wisselen tussen heden en verleden zorgt ervoor dat je steeds meer te weten komt over de Sandwichclub en de gebeurtenissen die hen uit elkaar dreven.
De personages hadden allemaal iets herkenbaars, waardoor je ze echt begreep. De dialogen waren heel goed uitgeschreven; de groepsdynamiek kwam daardoor volledig tot leven.
De plot is sterk opgebouwd. Soms had ik een vermoeden, maar wanneer de onthullingen kwamen, waren ze veel groter en beter dan ik had gedacht. De plotwendingen blijven verrassen en maken het bijna onmogelijk om het boek weg te leggen.
En wat een einde⦠wauw. Echt een verhaal dat nog lang blijft hangen.
En wat een einde⦠wauw. Echt een verhaal dat nog lang blijft hangen.