Vlak
Lucy Score deed me jaren geleden mijn liefde voor lezen herontdekken, en ik ben dankbaar dat ik via @zomerenkeuning het ebook van No More Secrets mocht lezen.
Allereerst: de small town vibes vond ik heel leuk. Het verhaal leest ook heel vlot, en je vliegt er snel doorheen dankzij Lucy Scores toegankelijke schrijfstijl.
Toch miste ik wat diepgang in de personages. Bij het vrouwelijke hoofdpersonage ontbrak voor mij karakterontwikkeling, en de trauma’s van het mannelijke hoofdpersonage bleven te oppervlakkig uitgewerkt. Ik was benieuwd hoe dit hem in het heden beïnvloedt, maar dat werd helaas niet verder uitgediept.
Daarnaast voelde de romance voor mij te snel en niet realistisch aan. De miscommunicatie en de daaropvolgende break-up versterkten dat gevoel; ze voelden overbodig en geforceerd en haalden me uit het verhaal. Ook een onverwachte wending in het plot had wat meer uitgewerkt mogen worden om echt impact te maken.
Dit boek zal vooral werken voor lezers die houden van snelle, luchtige romances zonder veel diepgang. Voor mij voelde het verhaal wat te vlak aan, en daarom geef ik het drie sterren.