Langzaam
Net zoals in het eerste boek vond ik de schrijfstijl weer heel fijn. Het leest vlot, en ik had het binnen een dag uit. Dit deel voelde wel wat trager aan, meer als een opbouw naar het laatste boek. De plottwists zag ik totaal niet aankomen, wat het verhaal dan weer goed maakte.
Zuleeka kon ik écht niet uitstaan, maar de rest van de personages vond ik wel goed uitgewerkt en leuk om over te lezen. Zeker Jaren en Caldon vind ik fijne personages met diepgang. Ook de dynamiek tussen Jaren en Kiva vind ik leuk, en ik ben benieuwd hoe dat zich verder gaat ontwikkelen. Maar mijn favoriet blijft Tipp, een schattig personage dat wat rust brengt tussen alle spanning door.
De details en de wereldopbouw zijn trouwens heel sterk beschreven dat je echt het gevoel hebt zelf een karakter te zijn in het verhaal.
Ik kijk uit naar deel 3
Ik kijk uit naar deel 3