Heel leuk!
Het boek raakt gevoelige onderwerpen aan die voor mij best dichtbij kwamen. Het was inspirerend om te zien hoe iemand anders hiermee omgaat, maar ik raad wel aan om zeker even de triggerwarnings te lezen voordat je begint.
Toch is het verhaal niet alleen zwaar. Er zitten ook warme, lieve momenten in op de ranch, en ik vond het mooi hoe iedereen daar zo’n hechte band heeft en Cecily meteen opneemt in hun leven. De dubbele perspectieven werkten supergoed. Zo krijg je echt een goed beeld van zowel Cecily als Austin. Austin, de beschermende rancher, en Cecily, die hem stukje bij beetje leert vertrouwen… hun groei samen was prachtig om te volgen.
Ik herkende mezelf in Cecily’s herstelproces, wat het verhaal extra bijzonder maakte. En het ranchleven was gewoon heerlijk om over te lezen.
Ik gaf het geen 5 sterren omdat het voor mij niet echt uitsprong binnen het cowboyromancegenre, maar ik ben wél heel benieuwd naar de rest van de serie!