Heel leuk!

amyvdgbooks 06 oktober 2025
Het boek raakt gevoelige onderwerpen aan die voor mij best dichtbij kwamen. Het was inspirerend om te zien hoe iemand anders hiermee omgaat, maar ik raad wel aan om zeker even de triggerwarnings te lezen voordat je begint.

Toch is het verhaal niet alleen zwaar. Er zitten ook warme, lieve momenten in op de ranch, en ik vond het mooi hoe iedereen daar zo’n hechte band heeft en Cecily meteen opneemt in hun leven. De dubbele perspectieven werkten supergoed. Zo krijg je echt een goed beeld van zowel Cecily als Austin. Austin, de beschermende rancher, en Cecily, die hem stukje bij beetje leert vertrouwen… hun groei samen was prachtig om te volgen.

Ik herkende mezelf in Cecily’s herstelproces, wat het verhaal extra bijzonder maakte. En het ranchleven was gewoon heerlijk om over te lezen.

Ik gaf het geen 5 sterren omdat het voor mij niet echt uitsprong binnen het cowboyromancegenre, maar ik ben wél heel benieuwd naar de rest van de serie!

Meer recensies van amyvdgbooks

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Een ontroerende en betoverende roman over familie, herinneringen en hoop, waarin het verleden van Libanon wordt verweven met de zoektocht van twee Canadese zussen naar hun roots. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.

Na de mysterieuze dood van haar beroemde moeder ontvangt Mackenzie brieven die duistere geheimen onthullen achter haar moeders succes. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.