Jammer
Ik had heel erg uitgekeken naar dit boek, maar helaas viel het voor mij tegen. De chemie tussen de twee hoofdpersonages ontbrak volledig; er was voor mij geen emotionele opbouw. De relatie kwam ongeloofwaardig over en wist me niet te overtuigen.
Ook met enkele side characters kon ik geen klik vinden, en de hoofdpersonages zelf vond ik niet sterk uitgewerkt. Ze deden soms vreemde uitspraken en de manier waarop ze met bepaalde gebeurtenissen omgingen, voelde voor mij niet realistisch aan.
Daarnaast gebeurden er momenten in het verhaal die erg willekeurig aanvoelden en weinig toevoegden aan het geheel. Het einde voelde voor mij ook heel snel en geforceerd aan.
Heel jammer, want ik keek er echt naar uit. Ik heb dit boek als buddyread gelezen en het was fijn om er samen over te praten, maar ik had dat liever op een positievere manier gedaan.