Traag
Allereerst bedankt aan Blossom Books voor het recensie-exemplaar.
Het verhaal komt traag op gang, mede door de vele innerlijke monologen, en richting het einde gaat het weer wat gehaast. Voor mij had het tempo dus iets beter in balans mogen zijn. Ook vind ik de enemies-to-lovers-trope minder goed bij dit boek passen, omdat ze in het begin eigenlijk alleen maar elkaar niet kunnen uitstaan door één gebeurtenis.
Toch zijn er ook leuke aspecten. Het F1-thema wordt heel goed neergezet: de crashes, de races, de spanning en alles wat erbij komt kijken geven het verhaal een leuke setting. De dubbele POV’s zorgen bovendien voor fijne afwisseling, waardoor je beide personages goed begrijpt. Daarnaast zie je beide personages groeien doordat ze hun verleden verwerken, en het was mooi om te zien hoe ze elkaar daarin vinden.
Dit boek is wel echt een aanrader voor liefhebbers van racen en romance.
Dit boek is wel echt een aanrader voor liefhebbers van racen en romance.