Pineapplestreet
Pineapplestreet gaat over een familie waar oud geld is en hoe zij daar mee omgaan. In Pineapplestreet maken we kennis met Darley, Sasha en Georgiana. Darley en Georgiana zijn 2 zussen en Sasha is hu schoonzusje. Sasha is getrouwd met Cord. In Pineapplestreet lezen we het wel en wee van de dames en dat is akelig goed gedaan vandaar ook de 4 sterren, het boek maakt namelijk emoties los en in het begin stonden mijn haren recht overeind doordat Georgiana heel arrogant over kwam. Naarmate het boek vordert verandert die emotie naar begrip en weer verder naar het zijn ook maar mensen en zij hebben ook een leven zoals wij. Juist dat proces maakte voor mij het boek een aanrader!
Het boek is een roman met iets van Feelgood en ik vond het na een moeizame start toch erg mooi maar ik moet wel bekennen ik heb het meerdere keren aan de kant geschoven maar wel iedere keer op gepakt en na bladzijde 100 was dat gevoel over en heb ik het daarna uitgelezen. Familieperikelen ik heb ze genoeg in mijn eigen leven en daarom is het fijn om te lezen dat elke familie zo zijn bijzonderheden heeft aan de ene kant heel herkenbaar maar aan de andere kant zet het ook tot denken. Een mooi boek wat een hele hoop gevoel bij mij teweeg bracht en wat ik met goed gevoel heb uitgelezen.