Oneindig veel mooie details

Anja de Rijk 09 december 2025 Auteur
Het boek leest heerlijk! Door de tijd waar het zich bevind hier en daar veel beschrijvingen, maar ik vond de hoeveelheid prima, leerde zelfs nog een paar nieuwe dingen. De geheimzinnigheid van Jacob is niet wat ik gehoopt had en na het ontmoeten van Nico, hat ik al snel een vermoeden waar het heen zou gaan. Hierin had ik gelijk en ik weet niet of ik deze wending het mooist vind. en het is waarschijnlijk ook iets persoonlijks.
Ik wil niet te veel zeggen want anders is het te veel een spoiler. Het is, in iedergeval wel mooi verpakt in het verhaal.

Ook dan een verloren vriendschap, voor een gezamelijk doel, weer samenwerkt. Vond ik een mooi detail.
En details, het boek heeft er heel wat. De cover, de innenbladen en de zijkant van het boek. Dan al het werk om het geschiedkundig te laten kloppen. Dan de details om het tijdreizen te laten kloppen. Oneindig tof gedaan!

Meer recensies van Anja de Rijk