Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Is er een slechte grap met iemand uitgehaald of is het iets anders?

Anneke Visser 23 februari 2024
Bij het zien van de schitterende cover van De koster en de kapelaan van Walther van Venrooij wil je weten wie de man op de cover is en wat zijn verhaal is. Ook wil je weten welke kerk op de cover staat. Het is mooi dat de cover via de zijkant op de achterkant doorloopt. De titel maakt je nieuwsgierig naar het verhaal. Je krijgt in ieder geval een vermoeden dat het een verhaal is waarin het geloof een belangrijke rol speelt. De subtitels geven goed aan van welke boekenserie dit deel is en welk nummer van de boekenserie.
In De koster en de kapelaan van Walther van Venrooij krijgt het team van Joost Ternate te maken met iemand die vertelt dat hij in de krant heeft gelezen dat hij is overleden. Op het eerste gezicht lijkt het een makkelijke zaak te zijn, een zaak waar het team in een paar uur mee klaar kan zijn. Het vermoeden is eerst dat iemand een lugubere grap met de zogenaamd overledene wilde uithalen, maar dan blijkt de zaak toch niet zo makkelijk te zijn. Joost en zijn team komen erachter dat er meer is en ze zijn een misbruikaffaire op een seminarie op het spoor. Ook krijgt het team te maken met een rituele moord op de zus van de koster.

Lees verder op https://surfingann.blogspot.com/2024/02/de-koster-en-de-kapelaan-walther-van.html .

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Anneke Visser

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.