Brida
Alweer het derde boek van Paulo Coelho dat ik dit jaar gelezen heb.
Weer een mooi boek over de zoektocht van een persoon. Dit keer speelt het verhaal zich grotendeels af in Ierland. Brida, de hoofdpersoon, leert langzaam de Traditie van de Maan en over Wicca. Ze leert ook over haar Andere Deel en vind uiteindelijk wie dit is.
De zoektochten van Paulo Coelho in de 3 boeken die ik nu gelezen heb zijn allemaal mooi. Ik merk echter ook dat het op een gegeven moment veel van hetzelfde wordt. Dat maakt het verhaal echter niet slechter.
Wat ik wel mooi vind is dat je in ieder boek wel iets terugvind wat ook in het vorige boek gemeld is, zoals bijvoorbeeld een schaapherder met schapen in de buurt van een soort van klooster, wat me meteen deed denken aan het vorige boek, met Santiago en zijn schapen.
Ondanks een zekere herhaling van zetten zeker de moeite waard.
Ondanks een zekere herhaling van zetten zeker de moeite waard.