Creepy en gruwelijk spannend

Anouk 29 maart 2020
Tijdens en na het lezen van Clownsnacht van Daniëlle Bakhuis, zat ik te shaken van de spanning van het verhaal. Het is best realistisch geschreven en ja de angst voor clowns is bij mij nu groter.

Na dit verhaal denk je even twee keer na over het oppassen. Fara gaat oppassen op de kinderen Marnix en Suzie, eigenlijk twee hele makkelijke kinderen. Als de kinderen liggen te slapen gaat het griezelen beginnen. Maar wanneer de stroom uitvalt, Suzie telkens huilend wakker wordt en vertelt dat er een clown naast haar bed stond. Fara dingen ziet en hoort die haar een beetje bang maken. Had ze deze klus wel moeten aannemen? Je bent toch niet bang?

Danielle heeft dit boek super leuk geschreven het start met een challenge en eindigt met een vraag. Ook komen er verschillende Urban horror Legends voor in het boek. Ik heb het boek in 1 keer uitgelezen, het was super spannend en ik hem niet wegleggen!

Meer recensies van Anouk