Wel interessant
Toen ik dit boek las vond ik er in eerste instantie niks aan, misschien komt dat ook omdat ik zelf niet zo van de romanetjes ben om te lezen. Ik lees zelf liever spannende boeken zoals Baantjer of een goede thriller van Nathalie Pagie.
Toen ik echter erna een tijdje over na dacht ben ik toch tot de conclusie gekomen dat het best een heel mooi boek is met het aangrijpende verhaal van een meisje die haar ouderlijk huis niet wilde verlaten en moeite had met haar zelf te vinden. En aan de andere kant een meisje die op zoek was naar ware liefde in haar leven die ze als kind ooit van haar ouders kreeg.
Ik ga zeker het tweede boek lezen en de boeken die erna komen. En dikke 4 sterren meer dan waard.