Valt tegen.
Het verhaal speelt zich af in de jaren '50, een vrouw die niet meer uit het zwembad wil komen en haar man Virgil die langs de rand staat om haar het zwembad uit te praten. Het leek mij erg leuk, maar het viel me toch tegen helaas.
Er wordt in het verhaal veel terug naar het verleden gegaan, wat logisch is, als je wil duidelijk maken welke problemen zich in het huwelijk afspelen, maar terwijl je teruggaat naar het verleden ga je in het verleden ook weer terug naar het verleden. Snap je het nog? Ik vond dat niet fijn lezen.
Ik had me een heel andere voorstelling van het boek gemaakt, gesprekken die zich afspelen tussen Kathleen en Virgil aan de rand van het zwembad, maar niet een verhaal dat telkens teruggaat naar het verleden waardoor je op die manier meer te weten komt over wat er is gebeurd.
Ik heb het boek wel uitgelezen, maar ik vind het verhaal ook niet echt afgerond.
Ik vind dit helaas geen aanrader.
Ik vind dit helaas geen aanrader.