Prachtig, emotioneel verhaal
Caleb haalt kat Masha uit het asiel, waar het personeel maar wat blij is dat hij haar meeneemt, want Masha is daar totaal onhandelbaar. Niet gek als je bedenkt dat zij door haar vorige baasjes in haar eentje in een huis is opgesloten en achtergelaten, zonder eten. (Wie doet zoiets!!) Masha wil niet meer opgesloten zitten, ze wil vrij zijn en kunnen gaan en staan waar zij wil. Caleb heeft dit heel goed door. Hij geeft haar een nieuw thuis en samen wennen ze beetje bij beetje aan het leven met zijn tweeën.
Ze raken helemaal op elkaar ingespeeld en kunnen niet meer zonder elkaar.
Bijzonder hoeveel overeenkomsten Caleb en Masha hebben, ook al is de een mens en de ander dier. Ze voelen elkaar heel goed aan en communiceren zelfs met elkaar. Ontzettend mooi als je zo'n band met een dier mag hebben.
Ik kan het boek niet goed samenvatten, maar ik vond het zo'n prachtig verhaal. Zo bijzonder. Zo treffend. De liefde tussen mens en dier is zo goed neergezet. En het is ook een erg emotioneel verhaal. Echt heel mooi.
Als je een katten-liefhebber bent, 'moet' je dit boek zeker lezen. Maar ook als je zelf geen katten hebt, vind ik dit boek echt een aanrader, waarschijnlijk wil je na het lezen van dit boek wel meteen een kat.
Ze raken helemaal op elkaar ingespeeld en kunnen niet meer zonder elkaar.