Spannend en vraagt om een vervolg

Dit verhaal gaat over Grace en Calista. Beide vrouwen bezitten een bijzondere gave. Grace ziet een zwarte vlek in de aura van mensen die de dood naderen, Calista krijgt visioenen van gebeurtenissen uit de toekomst.
Wanneer Grace een zwarte vlek in de aura van haar man ziet, wil ze er alles aan doen om te voorkomen dat ze hem gaat verliezen. Maar uiteindelijk blijkt dat ze te ver is gegaan in haar zoektocht en dat er meer achter de zwarte vlek zit dan Grace dacht. Dingen die ze liever niet had geweten...
Calista leidt een fijn leven, totdat zij opeens op brute wijze wordt ontvoerd.
Hoewel de politie eerst denkt dat zij gewoon bij een vriendin is blijven slapen, komen ze er al snel achter dat dit niks voor haar is en dat Calista niet zomaar verdwenen is.

Wat een spanning! Dit is echt zo'n boek waarin je wil blijven doorlezen. Wat is er aan de hand? Wat gaat er gebeuren?
Ik vind het een heel spannend boek met een bijzondere ontknoping... Er MOET nog een vervolg komen, want het was op het eind nog steeds spannend! Dit boek is een aanrader, vooral als je een beetje van paranormaal houdt.

Meer recensies van Boek en Thee | Sharon