Mooi, heftig verhaal
Het verhaal wordt verteld vanuit twee personen, het ene hoofdstuk volg je Harry, het volgende hoofdstuk volg je Louise. Tegen het eind van het boek komen deze twee, ogenschijnlijk heel verschillende, mensen bij elkaar.
Louise is afgestudeerd maar kan geen werk in haar vakgebied vinden. Ze vertrekt naar het buitenland om daar te gaan wandelen en er zo achter te komen wat ze nou eigenlijk wil in het leven.
Harry wordt samen met zijn broer Tom opgevoed door zijn oma en maakt heel veel ellende mee in zijn jonge leven.
Ik heb het boek binnen een paar dagen uitgelezen want ik vond het een heel boeiend boek (sommige gruwelijkheden heb ik maar half gelezen, maar ik snapte het idee). Het boek leest makkelijk weg. De hoofdpersonen worden goed omschreven en maken een grote ontwikkeling door, je wordt meegenomen in hun leven en gaat de keuzes die ze maken ook begrijpen.