Jackie levert, zoals altijd!
Ruim 700 pagina's genieten! Wat een heerlijk boek heeft Jackie van Laren weer afgeleverd! En dan krijgt ze het ook nog voor elkaar dat ik na al die pagina's denk; dat had best nog langer gemogen! Ik verwacht dan ook dat er minstens nog een deel 2 en meerdere spin offs komen. Want er zit nog zoveel potentie in de verhaallijnen.
Het boek is goed los te lezen, maar is ook zeker een stuk leuker als je de andere boeken van Jackie hebt gelezen. Personages komen terug en verhaallijnen gaan verder waar ze gebleven waren.
De schrijfstijl van het boek leest fijn en staat vol originele woorden, humor en mooie wijsheden.
Het kleine kasteeltje is hartverwarmend, vol liefde, spanennd en een heerlijke wereld om in weg te duiken.