Vermakelijk
In deel vier van de zeven zussen serie lees je over CeCe. CeCe heeft altijd het gevoel gehad dat ze nergens bij hoorde. Ze was wel altijd heel close met haar zusje Star, maar Star is tegenwoordig een leven aan het opbouwen met haar geliefde. CeCe voelt zich alleen. Ook zij heeft een envelop gekregen na het overlijden van Pa Salt en trekt eerst naar het Thaise Krabi maar gaat dan verder naar Australiƫ. In de enveloppe vond ze namelijk een zwart-wit foto en de naam van een vrouw die honderd jaar geleden daar leefde. Zal CeCe dan ook eindelijk haar geluk vinden?
Intussen ben ik redelijk gewend aan de manier van schrijven van Lucinda. Ik moet er zin in hebben om het op te pakken. Het is toch wat trager en daar heb ik niet altijd zin in... Vooral voor het slapen gaan vind ik dit een enorme aanrader! Het maakt mij in ieder geval heerlijk rustig.
Er zit genoeg beweging in het verhaal, maar geen grote spanningen waardoor ik hier heel fijn bij kan ontspannen. Ik ben niet weggeblazen door een plottwist, maar heb me wel lekker vermaakt.