Liefde voor de serie, maar ietsie minder voor dit deel
In Play Along lees je over Kennedy en Isaiah. Kennedy is de enige vrouw die werkt voor het Chicago baseballteam (waarin Isaiah speelt). Met veel moeite werkt ze daar. Haar ietwat bekrompen baas heeft het niet zo op vrouwen in een mannenteam en geeft Kennedy de rotklusjes en zou niets liever doen dan haar uit het team werken.
Als Kennedy en Isaiah per ongeluk (lees dronken) trouwen in Las Vegas maakt dat het mislukte plaatje voor Kennedy natuurlijk compleet. Maar Isaiah weet er een draai aan te geven en laat iedereen geloven dat dit altijd al het plan was. Ze sluiten het op een akkoordje. Een seizoen lang blijven ze getrouwd. Precies lang genoeg om de baan van Kennedy veilig te stellen en misschien ook wel om haar hart te winnen...
Dit klinkt als het perfecte verhaal om helemaal bij weg te zwijmelen en dat vond ik het ook! Ik merk alleen dat ik de schrijfstijl van Liz steeds iets minder fijn vind om te lezen. Ze schrijft heel beeldend en beschrijvend. Heel fijn, maar soms iets té. Niet in de zin van teveel details, maar ze gaat soms zo lang door.
Ik had hierdoor niet altijd zin om verder te lezen terwijl ik het verhaal zelf wel heel leuk vind! Van mij mag het dus wel wat pagina's korter. Ik ben wel nog steeds heel benieuwd naar het volgende deel, dus die ligt al klaar op de TBR!