Love Colleen
Toen ik deze hardcover van Colleen Hoover in de lokale boekhandel zag liggen MOEST 'ie wel mee natuurlijk.
In Verity lees je over Lowen. Zij is schrijfster en er wordt haar gevraagd of ze de populaire serie van Verity wil overnemen. Verity heeft namelijk een auto-ongeluk gehad en kan daardoor zelf niet meer schrijven. Lowen zit op dat moment financieel aan de grond dus hoewel ze twijfels heeft besluit ze het te doen. Het is dé kans om er weer bovenop te komen.
Ze trekt bij Verity, haar man Jeremy en kind in huis, om zo de perfecte research te kunnen doen voor de laatste boeken van de serie. Als Lowen door de aantekeningen van Verity gaat ontdekt ze een angstaanjagende autobiografie. Het is beter als niemand dit te weten komt... Intussen krijgt Lowen ook nog gevoelens voor Jeremy. Hoelang blijft de waarheid geheim?
Voor het eerst las ik een thriller van Colleen en hoewel ik niet zo goed wist of ik nou een goed verhaal kon verwachten heeft het plot me verrast.
Ik zou willen dat ik minder verbaasd was maar omg! Dit is een verhaal waar je kippenvel van krijgt!
Ondanks dat de schrijfstijl van Colleen fantastisch is waardoor je door het verhaal vliegt, had dit boek van mij wel wat korter gemogen. Nu ik een paar dagen heb nagedacht over dit boek, denk ik dat de laatste paar hoofdstukken, voor mij, wat afbreuk hebben gedaan aan het verhaal. Het maakte het wat onrealistisch. Niet dat ik hoop dat dit ooit echt zo gebeurt, maar toch... Het was denk ik sterker geweest als het iets anders geëindigd was.
Desondanks heb ik enorm genoten van dit boek en vooral het verrassende plot!