Prima
Het duurde een tijdje voor ik in dit verhaal zat. Maar ik ben te eigenwijs op te DNF'en, dus las 'gewoon' door.
Phileine zegt sorry gaat over Phileine die naar New York trekt om haar vriend Max te verrassen met een bezoekje. In het boek lees je een week van hun tijd samen.
Phileine is een temperamentvolle jonge vrouw en sorry staat niet in haar woordenboek. Met een sterke mening en sterke verbale communicatie laat ze menig man afdruipen. Behalve Max dus. Maar als ze in New York is wordt ze meegetrokken in de toneelwereld van Max en als Phileine de eigentijdse uitvoering van Romeo en Julia van Max' toneelgroep ziet knapt er iets in haar...
Doordat ik er in het begin niet lekker in zat, duurde het even voor ik het verhaal kon volgen. Ik denk ook dat ik daardoor wat details gemist heb, aan het eind snapte ik soms niet waar iets vandaan kwam.
Toch wilde ik het boek nadat ik over de helft was niet meer wegleggen. Daar was mij aandacht er volledig bij en voelde ik meer verbondenheid met Phileine. Ik was heel benieuwd hoe het zou aflopen. Het verhaal was uiteindelijk dus wel leuk!
Met een beetje mixed feelings heb ik dit boek drie sterren gegeven.
Met een beetje mixed feelings heb ik dit boek drie sterren gegeven.