Leuk boek met geweldige illustraties

boekentester 20 april 2021
Ik ben een fan van David Walliams. Zijn boeken bevatten een leuke humor en de illustraties van Tony Ross zijn altijd geweldig. De boeken worden uitgegeven door Clavis Uitgeverij en zien er ook steeds heel mooi uit. Een harde kaft, mooie kleuren,...

Dit verhaal viel me een beetje tegen. Ik had hoge verwachtingen en dan is het uiteraard al moeilijker voor een boek om hieraan te voldoen. Het verhaal leek snel verzonnen. Sommige dingen herken je ook uit andere boeken en films. Hoewel het verhaal zelf dus niet was wat ik had verwacht, is de humor van David Walliams weer zeer leuk aanwezig. En de tekeningen zijn opnieuw geweldig. Het boek staat bomvol illustraties en ze zijn stuk voor stuk een fantastische aanvulling van het verhaal. Ik vond het heel leuk dat sommige pagina's donker zijn als het in het verhaal het ook echt donker is (bv. 's nachts of als het licht uit gaat).
Persoonlijk vind ik het soms net iets te veel gebruik van verschillende lettertypes. Maar dit hoort ondertussen onlosmakelijk bij de boeken van deze schrijver.

Een mooi boek dus met leuke humor, al had het verhaal iets meer mogen hebben.

Meer recensies van boekentester