Even terug naar de Ranch!

Boeken.van.chayenne 11 augustus 2025
Wanneer Sasha boodschappen doet valt ze als een blok voor de knappe Jax. Hij helpt haar en vraagt haar meteen op date. Maar nooit gedacht dat Jax haar baas zou worden. Wanneer Indya met zwangerschapsverlof gaat wordt de vacature ingevuld door Sasha.
Daten met haar baas is een no go voor Sasha. Ze probeert dan ook alles uit de weg te gaan. Maar na het feest op Haven River Ranch is ze gezwicht voor de charmante Jax.
Tijden haar werk op de ranch probeert Sasha contact te krijgen meg Eddie, maar dit gaat nogal stroef en dit is voor Sasha een enorme struggle. Jax daarin tegen probeert Sasha voor zich te winnen..

Deel 2 in de Haven River Ranch.
In deel 1 leerden we West kennen en nu gaat het verhaal verder met Jax. Ondanks dat het een serie is, kun je de delen in mijn optiek ook los van elkaar lezen.
We lezen vanuit oogpunt van Jax en van Sasha. Deze afwisseling zorgt voor de dynamiek in het verhaal.
Het landschap van de ranch en de familiebanden krijgen in dit deel ook de nodige aandacht wat het verhaal voor mij echter maakt. Ik waande me dan ook echt op de ranch als een goede familievriendin. De schrijfwijze van Perry is vlot en stijlvol, daarnaast weet ze ook de maatschappelijke thema’s aan te halen van zwangerschap en gedragsproblematieken. Ze schrijft dit met de nodige empathie waardoor het niet zwaar aanvoelt.

In de toekomst zal ik zeker nog meer boeken lezen van Devney Perry.

Dankjewel voor dit recensie exemplaar

Meer recensies van Boeken.van.chayenne