Wat een geweldig mooi boek!
Na de eerste hoofdstukken dacht ik echt... dit wordt zo'n TVOH herkenningsverhaaltje. Gaat me dit 400 pagina's weten te boeien als luisterboek tijdens sporten en wandelen? Ik had de flaptekst overigens niet gelezen voordat ik begon.
Maar nadat ik 1,5 dag geleden het eerste lied van Femke hoorde waarmee ze deelnam aan de show in het luisterboek was ik verkocht. Wat een mooie toevoeging aan het boek. Ik kon het boek, ook door de voor mij dus onverwachte wending, niet wegleggen en heb het gisteren uitgelezen op de e-reader met de liedjes ernaast via het luisterboek.
Met haar schrijfstijl zorgt Marjon ervoor dat je naast Femke en haar familie zit. Ook bij mij liep er een traan over mijn wang. Maar ik kon ook hard meelachen met de wegloopactie bij Lindt en ik was boos toen ze toch moest optreden terwijl ze veel liever elders was. Ik genoot van de opbloeiende liefde. En Truus? Tja, volgens mij willen we allemaal wel zo'n heerlijke buurvrouw en vriendin.
Dikke 5 sterren, eigenlijk voor mij wel 6!
Dikke 5 sterren, eigenlijk voor mij wel 6!