Wederom een fijne thriller
Het boek begint direct met een spannende scene waardoor de spanning gelijk voelbaar is.
De daarop volgende hoofdstukken vond ik er weinig spanning inzitten, maar dat veranderd zodra de mannen zijn aangekomen en hun eerste nacht verblijven in de B&B. Vanaf dat moment is het geen enkele keer niet spannend geweest en zat ik op het puntje van mijn stoel!
Je leert Babette goed kennen doordat haar karakter fijn uitgeschreven is, zowel wat beelden uit het verleden als haar dromen voor het uitbreiden van de B&B.
De mannen die haar komen bezoeken worden ook goed beschreven qua karakter en doen en laten.
De gevoelens die bij Babette opkomen worden dan ook zo omschreven dat je je precies hetzelfde gaat voelen.
Wederom is de schrijfstijl van Linda van Rijn altijd erg prettig om te lezen en speelt het zich altijd af op mooie bestemmingen waardoor ook het vakantie gevoel niet ontbreekt.
Wel vond ik in dit boek de hoofdstukken behoorlijk lang, maar dat is natuurlijk mijn mening.