Hera: sterk maar ook wraakzuchtig?
Hera komt in dit hele boek over als de sterkste godin die zowel liefdevol en meelevend als medogenloos en wraakzuchtig kan zijn. De balans daarin is goed gevonden voor mijn gevoel.
Er gebeurt continue wel iets waardoor je door wil lezen en wilt weten hoe het afloopt.
Wel kreeg ik heel veel vertraging tijdens het lezen door de vele griekse namen van alle goden en godinnen die in het boek voorkwamen (vooral na de 483 kinderen die Zeus verwekt bij 30 verschillende vrouwen (ik ben de tel kwijt geraakt maar het waren veel kinderen)).
Ik heb dit boek wel uitgelezen, maar helaas was het geen boek voor mij.
Hierdoor zal ik niet snel weer een griekse mythologie oppakken.
Wel vond ik het boek waard, omdat het ergens toch wel interessant was om te lezen.
Ik heb dit boek wel uitgelezen, maar helaas was het geen boek voor mij.
Hierdoor zal ik niet snel weer een griekse mythologie oppakken.