Vermakelijk boek

Bookreadsbycell 20 november 2025
Dit boek speelt zich af voor de eeuwwisseling, maar is lekker modern geschreven waardoor je door het boek heen vliegt.
De lengte van de hoofdstukken is net lang genoeg met sommige die langer in lengte zijn vanwege de gebeurtenis die er zich in afspeelt.
Sommige gebeurtenissen heb ik twee keer moeten herlezen omdat ik ze wat ongeloofwaardig vond.
Maar hoe verder je in het boek komt, hoe meer puzzelstukjes er op hun plek vallen.
Maar ja, dit boek gaat ook over vampieren, dus wat is nou wel geloofwaardig?

Het hoofdpersonage Patricia is een fijn personage die je goed leert kennen door dat je haar leven volgt vanaf 1988 tot ergens in 1998.
Zij verhuist naar een klein stadje/dorpje waar zij zich aan het begin bij een boekenclub aansluit waar ze zich niet prettig voelt en wordt uiteindelijk door een aantal dames uitgenodig voor een kleinschalige boekenclub die dus ook centraal staat in dit boek.
Deze boekenclub ontwikkeld zich tot hechte vriendschappen; samen steunen ze elkaar, bespreken ze hun gelezen boeken en beleven ze samen best wat.

Natuurlijk wist ik vanaf het begin al hoe het in elkaar zat, maar was het nog steeds vermakelijk om te lezen.

Meer recensies van Bookreadsbycell

Tegenpolen trekken elkaar aan in deze heerlijke roadtrip-roman boordevol humor en romantiek. Nu te vinden in jouw favoriete boekhandel.