Leuk boek

Booksandcoffee4life Booksandcoffee4life
21 mrt 2025

Weer een leuk boek van Audrey Carlan.
Iedere maand heeft Mia een nieuwe klant en leert ze meer dingen over het leven. Wat betekent dit voor haar eigen leven?
In april zie je dat Mia aan het groeien is en meer voor zichzelf gaat kiezen. Ze weet wat haar grenzen zijn en komt hier verder mee. Een voorval was wel te voorspellen, maar is daarna op een realistische manier afgehandeld en ik ben blij dat dit zo is. Niet van "oke, alles is goed nu omdat je sorry zegt", want zo gaat het in het echte leven ook niet.
Vooral mei vond ik erg leuk, dat verhaal liep erg vlot en was erg leuk. Je kon Mia zien opleven en genieten deze maand. Ik vond de klant bij wie ze was erg leuk.
Hoe juni afliep vond ik logisch nadat ik er overna gedacht had (Mia haar reactie), maar ik hoop dat Mia het wel een plek kan geven.
Je kan wel echt een vast patroon zien dat Mia bij iedere klant iets probeert te bereiken deze maanden. Hierin dacht ik dat sommige dingen wel te makkelijk/snel liepen, maar goed het boek gaat natuurlijk maar over een periode van steeds een maand bij een klant. Het leest lekker weg en ik ben benieuwd naar het vervolg.

Nu we verder in het jaar komen, lees je wel iedere maand dingen over de maanden ervoor en soms lijkt dat een vaak terugkomend iets. Soms was het "dit weet ik nu wel". Echter zijn dit 3 boeken gebundeld en hoe ze officieel uitgekomen waren het stand alones. Hierdoor is het volkomen logisch dat de informatie terugkomt in alle delen. Je zou ook pas bij mei in kunnen springen bijvoorbeeld (wat ik persoonlijkniet aanraadt. Ik ben blij dat ik bij januari ben begonnen).

Ik geef dit boek 4 sterren, omdat het lekker vlot wegleest, er humor in zit en ook mooie boodschappen.

Meer recensies van Booksandcoffee4life