Geweldig boek
Wat een geweldig mooi boek.
Dit zou verplichte kost moeten zijn op middelbare scholen om de jeugd te laten inzien hoe het is in het leger. Hoe belangrijk vrijheid is en hoe daarvoor gezorgd wordt door defensie.
Zelf heb ik als dochter van een militair meegemaakt hoe het is om een vader te moeten missen toen hij op uitzendingen was in een tijd dat er geen mobiele telefonie mogelijk was. Dit boek heeft mij nog meer inzicht gegeven en soms kon ik het ook niet droog houden door herkenning/herinneringen. Ik vind het boek prachtig geschreven en ik ben ook erg blij dat ik het gelezen heb. Dit boek zou ik iedereen aanraden.