Handige tips

Er staan handige tips in dit boek. Het is vooral gericht op Amerika, maar er staan ook tips in voor Europeanen. Het belangrijkste is wel: Als het te mooi is om waar te zijn, dan is dit het ook.
Zorg ook dat je eerst van je schulden af bent voordat je gaat beleggen. Het is het handigste als je zelf je pad vindt in het beleggen, omdat dit het goedkoopste is en het minste risico geeft (want je hebt met niemand verder te maken die jouw geld voor jou beheert).
Zelf vind ik het alsnog een hele stap, maar voor mensen met vertrouwen en genoeg geld achter de hand zou beleggen iets kunnen zijn om hun geld te laten groeien. Hoewel er altijd een kans blijft dat het in waarde afneemt natuurlijk.

Meer recensies van Booksandcoffee4life