Goed boek
Dit boek is een heel goed vervolg op "De chirurg". Je kan goed lezen dat er veel moeite is gedaan om onderzoek te doen om in het boek goede uitleg te geven over medische, psychische en leger zaken, zodat er gelijk een hoop duidelijk wordt voor de lezer als er vaktermen gebruikt worden.
De spanning in het vervolg op deel 1 wordt gelijk vanaf het begin goed beschreven en door het boek heen komen er steeds meer lugubere zaken naar boven. Het blijft erg interessant voor de lezer om het verhaal te blijven lezen. De personen zijn ook goed beschreven en je gaat ook met (sommige van) hen meeleven. Daardoor blijft de spanning er ook wel in, want hoe zal het eindigen?
In het boek wordt er genoeg informatie gegeven over wat er in deel 1 gebeurd is en het eind is gesloten genoeg om dit verhaal als alleenstaand te kunnen lezen. Echter is er door het eind wel een opening tot een vervolg en ik ben echt benieuwd óf en hoe het verhaal in deel 3 verder zal gaan.