Heel erg goed boek
wat een goed boek!
Het is een vlot geschreven verhaal, maar toch wordt alles goed uitgelegd en leer je gaandeweg het hoofdkarakter Mark heel goed kennen. De hoofdstukken spelen zich soms ook in het verleden af, zodat je leest waardoor Mrk geworden is zoals hij nu is. Gelukkig staat het bij ieder hoofdstuk goed aangegeven wanneer het hoofdstuk zich afspeelt en is het ook niet dat er in een hoofdstuk gewisseld wordt van nu/toen. Erg overzichtelijk dus.
Mark was de gevaarlijkste huurmoordenaar, maar is nu gestopt en om dat vol te houden loopt hij bij de huurmoordenaars anonymous. Tot hij neergestoken wordt door een Rus en zijn leven niet meer veilig is. Op zijn zoektocht naar de Rus die hem neergestoken heeft maakt Mark veel mee en blijven de plottwist komen. Sommige zag ik aankomen, andere niet. Dat ik sommige zag aankomen vond ik niet erg, want het verhaal bleef constant spannend en opbouwend naar de uitkomst.
Het eind vond ik erg mooi! Ik zag net dat er een deel 2 is, leuk en ik hoop dat het over dezelfde mensen gaat. Om te zien hoe Mark zijn leven en dat van zijn vrienden verderloopt. Ik leefde echt mee met Mark en zijn vrienden en ik ben benieuwd of hij ooit zijn beloofde gunst nog moet waarmaken en zo ja, wat moet hij doen dan?
Het boek is echt een aanrader en ik hoop meer van dit soort boeken te kunnen lezen in de toekomst.