Interessant boek

Ik vond dit een interessant boek om te lezen en geef het boek 4 sterren.

Het boek gaat over het leven van Tammy en hoe zij van een materialistisch gerichte levensstijl naar een simpel, maar gelukkig leven is gegaan. Ze is hierin heel eerlijk en ook behulpzaam. Aan het eind van de hoofdstukken staan tips hoe je het geleerde uit het hoofdstuk zelf in de praktijk zou kunnen brengen. Zo klinkt het als een zelfhulpboek, maar zo heb ik het absoluut niet ervaren. Ik heb het ervaren als dat iemad over haar leven vertelde op haar weg naar meer blijheid en geluk en dat ze hoopt dat dit de lezer ook gaat lukken. Dat er daarom wat praktische tips gegeven worden waar de lezer verder mee zou kunnen mocht dat gewenst zijn. Er wordt ook nergens gezegd "Je moet eerst dit doen om verder te kunnen met het volgende hoofdstuk".
De hoofdstukken lopen goed in elkaar over en er zijn ook andere mensen aan het woord, zodat je meerdere zienswijze per hoofdstuk kan lezen.
Zelf was ik al bezig met dingen die in dit bork beschreven worden en ga ik er zeker mee verder (decluttering en verstandigere financiële keuzes maken).

Meer recensies van Booksandcoffee4life