Een heerlijke feelgood, vooral tijdens de kerstperiode.
Deena kuste een jaar geleden een man op het gemaskerd bal van haar werk. Maar voor het middernacht was en dus de maskers zouden afvallen, was haar mystery man verdwenen. Een jaar lang hoopt ze te ontdekken wie haar de perfecte kus heeft bezorgd. Jammer genoeg blijft het een vraagteken. Binnenkort is het opnieuw nieuwjaarsbal en Deena hoopt toch nog te ontdekken wie haar een heel jaar heeft betoverd met zijn magische kus.
‘At the stroke of midnight’ is een feelgood novelle. Zoals we gewoon zijn van Danielle Carson leest ook dit verhaal heel vlot. Er zit een leuke opbouw in met fijne personages. Danielle heeft een voorkeur om haar verhalen te laten afspelen in Amerika en ze heeft toch ook wel een stiekeme crush op mooie bolides.
Ze slaagt erin de emoties van de personages weer te geven op zo een manier dat je ze als lezer echt kan voelen. Er zit romantiek en zwijmelgehalte in het verhaal en daarbij voegt ze nog een portie smut.
De Engelse titel hoefde voor mij niet zo, omdat het verhaal Nederlandstalig is en dit verkeerdelijk de indruk kan wekken dat het Engelstalig werd geschreven. Toch klinkt de titel fijn en is de cover heel passend bij het verhaal.
Ik vind het een ideaal verhaal om in de kerstperiode te lezen, omdat je dan misschien nog net iets meer in de sfeer zit. Het is echter sowieso een aanrader voor de fans van feelgood.
Ik kreeg het ebook cadeau van de auteur en ik heb er oprecht van genoten. Dankjewel, Danielle!
Rating: 4,5*
Rating: 4,5*