Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Heerlijke kerstfeelgood!

Booksandsparkles 30 oktober 2023
Wat heb ik weer ontzettend genoten van dit boek! Misschien is dit wel mijn favoriete deel uit de serie, maar ik zit dan ook helemaal in de kerstmood. Dit boek heeft daar zeker aan bijgedragen. Vanaf het begin zit de kerstsfeer erin: Holly Martin is goed in de omgeving tot leven brengen, waardoor je zelf het idee kreeg door de heerlijke boomhutten te lopen, feestelijk versierd met alle lichtjes en kerstversiering.

Dit boek gaat over de oudste Brookfield van de drie broers: Heath. Zijn twee jongere broers, River en Bear, hebben afgelopen jaar de liefde van hun leven gevonden en zijn inmiddels gelukkig getrouwd. Maar Heath heeft het geluk helaas nog niet mogen vinden. Totdat Evergreen Winter het erf op rijdt en zijn hart in vuur en vlam zet. Evergreen is een heerlijk personage met een enorm warm hart. De jonge vrouw in de reizende pipowagen zet direct al zo’n cozy beeld neer dat je niet anders kan dan haar leuk vinden (pluspunt, ze is enorm fantasy-fanaat en meerdere verwijzingen naar Lord of the Rings en Eragon maakten mijn fantasy-hart ook gelukkig).

Zoals ik niet beter weer van Holly, hebben haar personages ook altijd een diepere laag: een verhaal om te vertellen. Zowel Evergreen als Heath hebben een verleden die te maken heeft met verlies en verlaten worden door ouders, waardoor ze elkaar ook goed kunnen begrijpen en tevens elkaar kunnen steunen. Dit zorgt voor een bijzondere band tussen de twee.

Alle kerstactiviteiten in dit boek maken het vervolgens helemaal af en zorgen ervoor dat dit verhaal je het perfecte, hartverwarmende kerstgevoel geeft. Ik heb enorm genoten!

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Booksandsparkles

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.