Verrassend
In eerste instantie wist ik niet of dit wel een verhaal zou zijn wat mij zou pakken. Een marinier die op zoek gaat naar de vrouw van de foto.
Maar eenmaal begonnen waarbij direct een plaatselijk gluurder die nota bene agent is een loer wordt gedraaid door Logan "de marinier" door zijn camera achterover te drukken wilde ik toch weten hoe het verder ging en ben blijven luisteren naar verteller Jelle Amersfoort. Al snel zag ik Ben voor me de zoon van de vrouw die meer van schaken en lezen hield dan van honkbal. En de vrouw zelf Beth die samen met haar grootmoeder een hondenkennel runt naast dat zij les geeft. En hoe dat met die agent zit... tja daar moet je zelf het verhaal maar voor lezen.
Het verhaal wist me toch de pakken door de karakters en het verhaal zelf. Wat mij betreft aanrader en 4 sterren.