Hazels droom
Hazel is werkzaam gastvrouw samen met Melanie, Lea en Amber voor Esperbank. Als de assistent van hun baas Hero en de bijnaam playboy heeft haar been breek, gooien de dames zich in de strijd om mee te mochten op zakenreis naar Edinburgh voor de
Dutch Leadership Awards. Hazel die eigenlijk als filmmaker is afgestudeerd denkt dat ze toch geen kans maakt en geef Hero een boek. Tot haar verbazing kies Hero Hazel uit om mee te gaan om zijn speeches te schrijven. In Edinburgh komt Hazel de concurrenten van Hero tegen, waaronder Joël en die vertelt aan haar dat ze op moet passen voor Hero.
Zou Hazel erachter komen waarom Joël haar voor Hero waarschuw? En zou er iets opbloeien tussen Hazel en Hero.
Dan moet je echt dit heerlijke eerste deel dat uitmaakt van serie Oneindig en waar elke deel een van de gastvrouwen centraal staat en als laatste Hero zelf.
Het is een vlot geschreven verhaal van een schrijfster die bekent is van haar boek NYX van 2018. Als lezer leert je echt de persoon Hazel kennen omdat het verhaal door haar vertel wordt.
Persoonlijk kon ik deze schrijfster niet en was ik nieuwsgierig naar deze serie, waarvan ik de rest van deze serie zeker gaat lezen en hoop dat die net zo leuk zijn als dit deel.
Van mij krijgt dit deel 4.0 ⭐️en kan ik niet wachten welke avonturen de rest van de gastvrouwen en Hero gaan beleven.