Een spannend debuutthriller
Mijn mening over dit debuutverhaal:
Allereerst wil ik de uitgeverij eigenaar Arno van den Kieboom van uitgeverij Keytree en de schrijver bedanken voor dit recensie-exemplaar.
In dit verhaal volgt je Eva die na de misbruik van haar zusje wraak neemt die haar en haar zusje ooit hebben aangedaan.
Het politieduo rechercheurs Jim Karneas en Sarah Meyer worden op deze zaak gezet, zouden ze Eva kunnen stoppen en op het spoor komen wie de meisjes jarenlang heeft misbruikt, dan raad ik je aan om dat verhaal te lezen.
Dit verhaal is een vlot geschreven verhaal waar de poĺitieduo goed is neergezet.
Alleen vond ik de verhaallijn van de zusjes iets matig, het verhaal zat wel vol gruwelijke details en dat vond ik heerlijk om te lezen. Het open einde verlang je als lezer om door te lezen. Ik geef dit verhaal 4.0 ⭐️ en deze schrijver moet je echt in de gaten houden, want voor een debuut vond ik het een goed verhaal.