Heerlijk debuut verhaal
Mijn mening over dit debuut verhaal.
Linda Watts is een uitwisseling student uit Londen die de studie geschiedenis volgt aan Oxford universiteit. Als ze op een dag het Vredespaleis bezoek en in de Japanse zaal terecht komt valt haar oog op oude boeken, want Linda heeft een voorliefde voor geschiedenis en laat per ongeluk een oud boek vallen waar een brief met allerlei codes op staan en dat maakt Linda nieuwsgierig, want ze wil weten wat de codes inhouden en ga op onderzoek uit. Door haar onderzoek komt ze er achter dat ze met een machtige genootschap te maken heb en brengt haar naar New York en daar komt ze in contact met de schrijver zijn zoon Jonatan en samen gaan ze met gevaar voor eigen leven onderzoeken wat geheimen van de machtige genootschap is. Of het ze zou lukken om dat te achterhalen, moet je zelf ontdekken in dit steengoede debuut van een boek.
Allereerst wil ik de schrijver bedanken dat ik mee mocht doen aan deze blogtour. Dank je.
Als lezer wordt je van de proloog tot het einde meegenomen aan de hand van de hoofdpersonage en wil je er achterkomen wat de machtige genootschap van plan is.
Het is echt een zeer sterk geschreven thriller/ roman die ook laat zien dat de schrijver zelf op die plaatsen waar het boek allemaal afspeelt is geweest en als lezer is dat goed een verademing.
Je moet wel voor dit boek de tijd nemen om te lezen, want het is heerlijke dikke pil, maar dan heb je ook voor ieder wat wils in, hou je van romantiek en spanning raad ik je zeker dit boek aan, omdat ik tijdens dit verhaal boeiend bleef verdien die ook 5 en het tweede deel van de serie is ook al uit en die heet Door wraak gegijzeld en daar zou je mijn recensie van lezen op 7 maart.. Dus als je van Dan Brown houdt moet je deze boek zeker lezen, anders ook.