heerlijk wil meer
Mijn mening over dit verhaal
Allereerst wil ik de schrijfster bedanken dat ik mee mocht doen aan haar blogtour.
In dit verhaal volg je de 23 jarige Jenna die nog maagd is en eigenlijk gedwongen wordt door haar vrienden om van haar maagdelijkheid af te komen dan vind ze in een oude tas een visitekaartje van Mitchel en wat er dan gebeurd. Ja dames en sommige heren raad ik je zeker aan om dit verhaal te lezen.
I love it, elke vrouw kan zich wel inleven in deze jonge personage, want wees eerlijk elke vrouw was wel bang voor haar eerste keer.
Ik hield tijdens het lezen echt van de personages, deze schrijfster heeft ze echt tot leven gebracht met haar fijne en vlotte schrijfstijl.
Ik ben totaal niet van de romans, maar dit sorry ik zeg het nog een keer i love it.
Persoonlijk wil ik wel meer van zulke verhalen van deze schrijfster en hoe het met deze twee personages verdergaat.
Ik ben te enthousiast over dit verhaal en daarom geef ik dit verhaal 5.0 sterren.
1 laatste tip: lees dit boek in bed en lieve Grace, kan je mij die Mitchel even langs sturen