Loved it
Als lezer volg je Willow op het oog, een normaal jong meisje van tien jaar, die samen met haar zieke vader en moeder werkzaam is in het ziekenhuis werk en met haar hond Leo.
Door haar vrienden Aaron en Jimmy kan Willow vluchten voor haar woonomstandigheden, maar dan ontmoet ze een meisje genaamd Jenny en dan gebeuren er allemaal niet normale dingen.
Wat er allemaal gebeurd, raad ik je aan om dit debuut fantasy verhaal te lezen.
Allereerst wil ik deze lieve schrijfster bedanken, dat ik haar eerste boekenkindje mocht lezen.
Ik vond het een heerlijk vlot geschreven verhaal die deze Engels lerares heeft geschreven en deze schrijfster heeft een fijne schrijfstijl.
Als lezer blijf je geboeid en kan je het moeilijk wegleggen.
Voorlopig is dit verhaal nog in het Engels te lezen, maar binnenkort kan je hem ook lezen in het Nederlands.
Ik kan niet wachten wat ze nog meer uit gaat brengen, en hopelijk komt de kleine Willow ook nog in haar toekomstige verhaal voor.
Maar ik geef dit verhaal 5.0 ⭐️
Wat er allemaal gebeurd, raad ik je aan om dit debuut fantasy verhaal te lezen.
Als lezer blijf je geboeid en kan je het moeilijk wegleggen.
Maar ik geef dit verhaal 5.0 ⭐️